Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Η Ζαχάρω είναι μια πόλη του νομού Ηλείας, γνωστή για τις υπέροχες παράλιες τις και τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει στους επισκέπτες της.

Έχει εύκολη πρόσβαση τόσο από Αθήνα (245 χμ.), όσο και από Πάτρα (130 χμ.) και αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές ηρεμίας και ξεκούρασης.

Το ALEX HOUSE βρίσκεται στο Ανήλιο, μια όμορφη και ήσυχη τοποθεσία, μόλις 2 χμ έξω από την Ζαχάρω, στο δρόμο προς Κυπαρισσία.

Πρόκειται για ένα ζεστό, ανθρώπινο και ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, που δημιουργήσαμε για τις μικρές αλλά και μεγάλες αποδράσεις σας από την καθημερινότητα και το στρες της πόλης.

Alex House Ανήλιο Ζαχάρω Πελοποννήσου

Οι εγκαταστάσεις του ALEX HOUSE βρίσκονται σε μια έκταση 4 στρεμμάτων, όμορφα διαμορφωμένη, κατάλληλη για παιδιά με κήπο και παιδική χαρά.

Αποτελείται από 8 ευρύχωρα στούντιο και 4 μεζονέτες, τα οποία διαθέτουν ατομική κουζίνα, κλιματισμό, TV, μπάνιο. Η εσωτερική διακόσμηση των δωματίων είναι ιδιαίτερα προσεγμένη με μοντέρνα επίπλωση, προσφέροντας διακοπές υψηλής αισθητικής. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνια με απεριόριστη θέα στο Ιόνιο πέλαγος.

Ο άνετος στεγασμένος χώρος στάθμευσης συμπληρώνει την άνεση και πολυτέλεια που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις μας.

Το ALEX HOUSE είναι ιδανικός προορισμός, γιατί συνδυάζει θάλασσα, αξιοθέατα και διασκέδαση. Βρίσκεται 2χμ από την παραλία Κακόβατου και 3 χμ. από παραλία Ζαχάρως, όπου μπορεί κάνεις να απολαύσει το καθημερινό του μπάνιο καθώς και την τοπική κουζίνα στις ταβέρνες της περιοχής.